Krediler

Fibabanka Eğitim Kredisi 2020 (SMS ile Öğrenci Kredisi)

Fibabanka okul ücretleri için öğrencilere finansman sağlıyor. Eğitim Kredisi Kampanyası ile düşük faizli öğrenci kredisi veren Fibabanka, kredi başvurularını sms ile kolayca alabiliyor. Bu makalemizde Fibabanka Öğrenci Kredisi hakkında bazı soruları cevapladık.

Sponsorlu Reklamlar

Fibabanka Eğitim Kredisi genel özellikleri nelerdir?

Fibabanka öğrenci kredisi kapsamında 96 aya kadar vade yapıyor. Kredi için belirtilen bir üst limit bulunmuyor. Sadece okul ücretlerinin finansmanı için Fibabanka Eğitim Kredisi veriliyor.

Fibabanka okul kredisi faizi ne kadar?

Fibabanka okul kredisi faizi aylık %1,29’dan başlıyor. Vade arttıkça faiz oranı %1,59’a kadar yükseliyor. Fibabanka öğrenci kredisi masrafları ise şöyle:

Kredi Tutarı5000 TL
Vade12 Ay
Faiz%1,29
Aylık Taksit459,77 TL
Dosya Masrafı25,00 TL
Toplam Maliyet5.517,26 TL

Değişik tutarda Fibabanka eğitim kredisi hesabı yapmak için tıklayın: https://www.fibabanka.com.tr/hesaplama-araclari/ihtiyac-kredisi-hesaplama-araci

Fibabanka öğrenci kredisi masrafları nelerdir?

Fibabanka öğrenci kredisi masraf kalemleri şunlardır:

  • Kullandığınız öğrenci kredisi tutarının binde beşi kadar kredi tahsis ücreti krediden kesilir.
  • Fibabanka okul kredisi aylık faiz tutarı üzerinden BSMV ve KKDF vergileri hesaplanarak kredi taksitlerine eklenmektedir.
  • Banka ve Sigorta Muamele Vergisi (BSMV) ismiyle aylık faiz tutarının %5’i kadar vergi, taksite eklenerek müşteriden tahsil edilir.
  • Kaynak Kullanımını Destekleme Fonu Vergisi (KKDF) ismiyle aylık faiz tutarının %15’i kadar vergi, taksite eklenerek müşteriden tahsil edilir. Bu vergiler bu şekilde hesaplanarak bütün taksitlere eklenecek ve müşteriye ödetilecektir.
  • Fibabanka’dan öğrenci kredisi kullanacak müşterilere hayat sigortası yaptırılır. Sigorta primi de bu kredinin masrafları arasında yer alır. Aşağıdaki örnek maliyet tablosundaki masrafları inceleyebilirsiniz

Fibabanka Öğrenci Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Fibabanka öğrenci kredisi başvurusu yapmak için sms bankacılığını kullanabilirsiniz. Sms ile yapacağınız başvuru sonucu olumlu ise şubelere giderek eğitim kredisi kullanabilirsiniz. Bunun yerine doğrudan şubelere giderek de öğrenci kredisi başvurusu yapabilir ve kredinizi kullanabilirsiniz. Fibabanka’ya sms ile öğrenci kredisi başvurusu yapmak için alt başlığa bakınız:

Fibabanka Sms ile Öğrenci Kredisi Başvurusu

Fibabanka’ya sms ile öğrenci kredisi başvurusu yapmak için OKUL yazın bir boşluk bırakıp T.C. kimlik numaranızı yazın ve 3422’ye gönderin. Bu şekilde yapılan eğitim kredisi başvuruları sadece ön başvuru yerine geçmektedir. Sms başvurunuz olumlu sonuçlanırsa okul kredisi için gereken belgeleri temin ederek herhangi bir Fibabanka şubesine gidebilirsiniz.

Fibabanka Okul Kredisi İçin Şubelerden İstenen Belgeler Nelerdir?

Fibabanka okul kredisi başvurusu için şubelerden istenen belgeler şunlardır:

  • Kimlik,
  • Gelir belgesi
  • İkametgah belgesi,
  • İlgili eğitim – öğretim kurumundan alınacak olan, öğrenci masraflarını gösteren proforma fatura ya da aşağıdaki örnekteki gibi bir belge istenmektedir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu